ご入学について / Chinese / Korean

"Inspirational high quality education for the future globally-minded citizen"

Choosing an international school is a major decision. So we thank you for your interest in Fukuoka International School. We truly are an international school with over 250 students from ages 3 - 18 representing more than 30 nationalities, and a professional staff of over 40 from 11 countries.

Admissions Inquiries

Please click on FIS ADMISSIONS INQUIRY FORM for a quicker response from the Admissions Office.

We are looking forward to hearing from you.

FIS Admissions Office

Name *
Name
Child's birthdate *
Child's birthdate
Phone (optional)
Address (Optional)
Checkbox *
Would you like a tour?